Національна кухня як елемент культурної дипломатії Південної Кореї.

Автор(и)

  • Krystyna Buleha

Ключові слова:

їжа, корейська їжа, просування їжі, Інститут їжі, культурна дипломатія, кулінарна дипломатія

Анотація

Стаття розповідає про корейську національну їжу та її імплементацію у ведення культурної дипломатії держави. Авторка проаналізувала Корейський інститут просування їжі, як інструмент реалізації кулінарної дипломатії. Також, були виділені основні проблеми використання корейської їжі, як інструменту державної культурної дипломатії, а також можливі шляхи їх вирішення.

Посилання

Герман Ким. Корейские иммигранты в Канаде. Электронный ресурс. – [Режим доступа]: https://www.academia.edu/3449511

Інтернет-магазин Asia Foods. – Електронний ресурс. – [Режим доступу]: https://asiafoods.com.ua

Ким Е. У., Роль культурной дипломатии в «мягкой силе» Республики Корея. – Российская академия наук. Институт Дальнего Востока. – 23.07.18. Электронный ресурс. – [Режим доступа]: http://www.ifesras.ru/publications/online/2347-2018-07-23-09-55-35

Eda.ua. Сервіс доставки їжі. – Електронний ресурс. – [Режим доступу]: https://eda.ua/koreyskaya-kuhnya

GastroTour Seoul – Електронний ресурс. – [Режим доступу]: https://www.gastrotourseoul.com

The Taste of Korea. – Електронний ресурс. – [Режим доступу]: http://www.hansik.org/en/index.do

##submission.downloads##

Номер

Розділ

Секція 5. Внутрішня та зовнішня політика: у пошуках балансу